lördag 18 september 2010

Examensarbete och valp längtan!

Skolan har börjat igen så nu är det 110% som gäller. Att jag redan har gått 3 år i skolan kan jag inte förstå. Jag kommer ihåg den första kursen som jag läste, jag satt hemma hos mamma och pappa och var gråtfärdig över att jag aldrig skulle klara detta. Nu 3 år senare tänker jag: tänk att om en termin, alltså i januari, är jag klar med min utbildning. Då är jag förskollärare och tidigarelärare, tjohoo! Nu skriver jag examensarbete tillsammans med en klasskompis, vi ska undersöka hur barns bilder används inom lekterapin. Det är ett väldigt intressant område som tyvärr är väldigt dolt.

När jag inte är i skolan så tränar jag Valle i rallylydnad och är och hälsar på vår blivande bebis.
Jag och Anders ska nämligen köpa en lite Parson russell terrier valp. Vi har en liten favorit som vi hoppas på att få köpa. Alla i kullen är väldigt fina så det är svårt att bara tycka om en. nedan kommer lite foto på valparna. Det är mest foto på vår favvis.

2 kommentarer:

  1. Ska bli spännande med en liten Parson-valp att följa här, är ju bara ett par veckor tills dom är levklara. Vilken som är favoriten går ju inte att ta miste på ;o)

    SvaraRadera
  2. Jättefina bilder! Det ska bli jättekul att följa dem allihop i sina nya hem senare. Just nu njuter vi av varje vaken stund med dem :-) Idag har de socialiserats med större barn ute på gräsmattan...

    SvaraRadera