söndag 30 maj 2010

Snabb bloggande =)

Förra söndagen var vi i Hörby på terrierklubbens utställning. Vi hejade på Svinghammars hundarna och på Parsonalities hundarna. Det var väldigt blåsigt men med trevliga människor och hundar runt omkring sig så glömde vi att det var kallt. Fotografen på utställningen blev förtjust i Valle så han finns nu att beskåda på Sydsvenska Terrierklubbens hemsida, tryck på länken Utställningar och sedan mingelbilder Hörby 23/5.

Idag har vi anmält Valle till Boxerklubbens inofficiella utställning den 20 juni som ska vara på Veberöds bk. Det ska bli spännande och se vad domaren tycker om honom.

Veckan som kommer är fullspäckad med skola. På fredag har vi premiärdag av vår egna teateruppsättning. Vi, hela klassen, har skrivit pjäsen själv och korrigerar den helt själv också. Det är mycket med ljus, ljud dans m.m.

Nu ska jag göra mig i ordning för snart ska vi köra till mamma och fira henne sedan kör vi vidare till Tollarp för att hälsa på Christel och Christian.

2 kommentarer:

  1. Härlig bild på Valle!! Russin var också med i mingelbilderna :-) Tack för att ni hejade på oss, det gick ju bra för våra tjejer, BIR & cert...

    SvaraRadera
  2. ni är godkända, vi måste bara ha något att erbjuda :-)

    SvaraRadera