onsdag 2 mars 2011

Rossi BIR i Hässleholm

Lördagen den 26 februari var det dags för att ställa ut Rossi för första gången. Utställningen var i Hässleholm i den trånga sporthallen Qpoolen. När vi skulle gå in i ringen så var jag jätte nervös men Rossi skötte sig exemplariskt i ringen. Han vann sin klass och fick Hp. Sedan skulle vi in för att möta tiken, även där vann Rossi och blev därmed Bäst i Rasen. Domare Lisa Molin tyckte följande om Rossi:
" Utmärkt typ och helhet. Elegant hane med utmärkta proportioner. Vackert huvud med välplacerade öron. Mörka, välformade ögon. Välutfyllt nosparti. Starka vita tänder. Utmärkt pigment. Bra hals och rygg. Välansatt och välburen svans. Utmärkt bröstkorg. Välkroppad. Goda vinklar bak. Fina tassar. Utmärkt pälskvalité. Rör sig vägvinnande med lagom påskjut och kraft. Utmärkt temperament. Välvisad".

Jag är en väldigt stolt matte till denna underbara hund. Utställningskarriären kunde inte ha börjat bättre än så här. Tyvärr har jag ingen kamera längre (en viss boxer ha bitit sönder den) och mamma hade bara sin lilla kamera med så fotona blev inte de bästa. Men med lite photoshop så blev bilderna lite bättre.



Nästa utställning är i Malmö den 19 mars, det ska bli spännande och se hur det går då =)

1 kommentar:

  1. GRATTIS till en tjusig debut!
    *aja baja på boxern*

    Kanske kommer jag till Malmö och kikar

    SvaraRadera